grafikfabriken
webbyrå
Vi skapar hemsidor & webshopar som vi
sökmotoroptimerar samt marknadsför digitalt.

GRAFIKFABRIKEN WEBBYRÅ i Västerås

Som fullservicebyrå levererar vi helhetslösningar till både stora och mindre kunder med varierande behov.
Vi hjälper er med alltifrån e-handelslösningar, webbdesign och 3D-visualisering
till sökordsoptimering, digital marknadsföring och konvertering.
Våra kunder uppskattar oss för vår flexibilitet, kunskap och långa erfarenhet.

Webbdesign

WordPress är idag världens största CMS-verktyg för att publicera hemsidor. Det alla hemsidor, applikationer, intranät och portaler som vi producerar har gemensamt är att det i botten bygger på en WordPress-installation.

Grafisk design

Förutom att designa er webbsida kan vi hjälpa er med att rita logotyper, ta fram visitkort, producera broschyrer samt annat reklammaterial.

Sökmotoroptimering

Genom olika metoder för sökmotoroptimering ser vi till att er att webbsida synns så högt upp som möjligt bland resultaten vid sökningar i Google och andra sökmotorer.

E-handel

Genom att arbeta med världens största e-handelsplattformar kan vi kundanpassa varje e-handelslösning. Det spelar ingen roll om du är liten eller stor eller om du arbetar mot konsumentmarknaden eller business-to-business.

3D Illustration

Vill du att vi bygger ett helt hus i 3D eller behöver du en produkt i 3D som du kan rotera? Med 3D-visualsiering finns oändliga möjligheter att skapa foto-realistiska illustrationer.

Digital marknadsföring

Digital marknadsföring är ett brett ord med mycket innehåll! Enkelt förklarat så hjälper vi er att synas på rätt plats. Vi tar fram den kombination av lösningar som passar just er verksamhet bäst.

Vill du att vi kontaktar dig?

WordPress

Det finns inga gränser för vad vi kan skapa med WordPress! Det är idag världens mest använda publiceringssystem och används såväl av privatpersoner och småföretagare som av stora koncerner som CNN, eBay, och The New York Times.

Det som har gjort WordPress så otroligt populärt är framför allt användarvänligheten.

En annan aspekt är att sidor byggda i WordPress är lätta för sökmotorernas robotar att söka igenom. Det medför att sidorna indexeras både snabbare och oftare, vilket i sin tur gör det mycket lättare för dina kunder att hitta dig på nätet!

E-handel

Genom att arbeta med Prestashop– en av världens bästa e-handelsplattformer– kan vi kundanpassa varje specifik e-handel. Prestashop är ett mycket kraftfullt och lättanvänt verktyg med många smarta och flexibla funktioner, både för dina kunder och dig som e-handlare.

WordPress-pluginet WooCommerce är världens populäraste e-handelsplattform. Den senaste versionen har utvecklats rejält, varpå programmet nu blivit ett tänkbart alternativ även för större e-handlare.

Vilket program som än används så ritar vi er design från grunden och anpassar det för era behov.

3D VISUALISERING

Visuell illustration är ett oslagbart kommunikationsmedel. En visualisering kan förmedla en realistisk känsla av miljöer, material och produkter.

Med 3D visualisering kan vi skapa påhittade realistiska rum, roterbara produktbilder, 360 c planritningar, bildmontage, maskiner i genomskärning, pedagogiska flödesillustrationer… Ja, all möjlig form av illustration som du kan tänkas behöva. Bara fantasin sätter gränsen.

Vi levererar alltid med högsta kvalitet och till ett fast pris. Kom till oss med dina idéer så förverkligar vi dem åt er.

Vill du att vi kontaktar dig?

Kundcase

#AKTUELLT

#VI ÄR SOCIALA

1970-01-01
Vi vill tacka alla kunder & kollegor i branschen som var med och gjorde #2017 till ett fantastiskt spännande år! Vi väntar med spänning på 2018 tillsammans med er! God Jul & Gott Nytt År önskar vi på #grafikfabriken #godjul #gottnyttår #tack #2018nästa
1970-01-01
Stort tack till @signaturprofil som hade vägarna förbi med julgåvornas julgåva! #signaturprofil #julgodis #grafikfabriken #webbyrå #västerås
1970-01-01
Nu söker vi på #grafikfabriken en #php #utvecklare till vårt kontor i #västerås läs mer: https://arbetsformedlingen.se/Tjanster/…
1970-01-01
Då vårt kontor ligger vid #djäkneberget intill #oxbacken med utsikt över #svartån kände vi att det var dags att prova utbudet från #björklundskafferosteri ☕️ #espresso #cappuccino #kaffe #grafikfabriken #webbyrå #västerås
1970-01-01
Idag hänger vi på #ind17 & #wcsthlm ❤️#grafikfabriken #wordpress #webbyrå #västerås
1970-01-01
Café #grafikfabriken har öppet mån-fre, kika över på en #cappuccino eller #americano
1970-01-01
Back to basic with #pen and #paper ( #whiteboard ) #grafikfabriken #wordpress #woocommerce #webbyrå #västerås
1970-01-01
Bring your PET to work day #grafikfabriken #wordpress #webbyrå #djur
1970-01-01
Idag överraskade en nöjd kund oss med fantastiska blommor i finaste färg! Tusen tack för ett otroligt roligt projekt, med grymma kunder är det inte svårt att leverera grymma lösningar! Tusen tack @klaramaten.se #klaramaten #grafikfabriken #wordpress #webbyrå #västerås