Vad gör vi?

Vi kan det här med data och det

Vårt arbetssätt

Från idé till... limpa?

Oavsett storlek på projekt så börjar vi alltid med ett samtal över en kopp kaffe. Dels för att luska ut vad ni behöver, vad ni vill få ut av projektet, vad vi kan göra för att tillgodose detta, och för att kaffe är gott.

När vi kommit fram till vad som behövs göras bollar vi lite idéer, och vår eminenta designer börjar jobba på ett förslag. Detta förslag får ni sedan tycka till om, så finslipar vi det så det blir precis som ni vill ha det.

Är det en hemsida, e-handel eller appliaktion börjar därefter utvecklingen. Våra hungriga utvecklare sätter tänderna i designskissen och omvandlar den till en fullfjädrad webblösning, optimerad för dagens tekniska krav och med användarupplevelsen i fokus.

Om du i framtiden vill slippa tänka på eventuellt tekniskt strul, dataintrång och att hålla hemsidan uppdaterad så hjälper vi även så klart till med den löpande förvaltningen, ser till att allt är tip-top och svarar på alla frågor du kan tänkas ha.

Det här har vi koll på

Utveckling

Med wordpress som grund

WordPress är världens mest använda CMS (Content Management System), och ligger till grund för mer än en fjärdedel av alla världens hemsidor. Det är lätthanterligt, skalbart och kostnadseffektivt. Vi har några av regionens vassaste WordPress-utvecklare, som ser till att hemsidorna både ser bra ut och presterar som de ska.

Detta kan vi

E-handel

Det där med att sälja på nätet

Är det dags för webbshop? Det fixar vi. Vi använder då WooCommerce, en e-handelsplattform för både små och stora företag. Den är precis som WordPress väldigt anpassningsbar, och innehåller funktionalitet för allt du kan tänkas behöva; produkt- och orderhantering, bokföring, olika språk och valutor etcetera. Med detta som grund tar vi fram en lösning utifrån era behov och kopplar det till era affärssystem, och designar allt med konvertering i åtanke.

Riktigt snyggt, blir det

Grafisk design

Behövs en ny logotyp?

Vi gillar att få saker att se bra ut. Vare sig det gäller en hemsida, broschyr, logotyp eller en hel företagsidentitet så fixar vi en design som inte bara är fräsch, kommunicerar rätt känsla och genererar business, vi lägger också stor vikt vid att skapa något originellt som inte går att hitta någon annanstans.

Hela vägen hem

Förvaltning

Din sajt är trygg med oss

Vi uppdaterar WordPress och era tillägg löpande, tar backup och vidtar säkerhetsåtgärder för att förebygga intrång och förstörelse. Ni får dessutom tillgång till vår support där ni kan ställa frågor och få vägledning i ert dagliga WordPress-arbete.

Vill du veta mer?

Lämna kontaktuppgifter och lite kort om vad du vill prata med oss om, så hör vi av oss direkt!

Din webbläsare är föråldrad

Gamla webbläsare har dåligt stöd för ny teknik och det ger inte webbsidan en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt uppdatera din webbläsare eller ladda ner någon annan som fungerar bättre. Här är ett axplock av webbläsare som är moderna och fungerar bättre.

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå ×