Kundcase

Bjurfors

Ett av Sveriges största och äldsta privatägda mäklarföretag

Nya hem får ett nytt hem

  • Kund: Bjurfors Nyproduktion
  • Projektomfång: Applikation, Hemsida

BRIEF

 

Bjurfors är ett av Sveriges största och äldsta privatägda mäklarföretag. De har över 500 medarbetare runtom i landet som varje dag hjälper människor att göra en så bra bostadsaffär som möjligt. De har en avdelning som fokuserar på nyproducerade bostäder, ett team med stor marknadskännedom och lång erfarenhet inom branschen.

 

Men det var något som skavde lite. Nyproduktionsprojektens hemsidor var utspridda, hade inget enhetligt utseende, och i vissa fall fanns inte en hemsida överhuvudtaget. Det saknades en hel del automation.

 

De ville ha ett system som var enkelt att använda och som med hjälp av en integration med deras mäklarsystem gjorde det möjligt att med bara några klick sätta upp en webbplats för ett nytt projekt samtidigt som det i bakgrunden skall ligga synkroniserad med aktuell data i det externa mäklarsystemet. Det löste vi.

Klientens mål

Bjurfors ville ha en lättanvänd plattform som kunde synka information från deras mäklarsystem, Vitec. Detta för att möjliggöra uppsättning av en ny projekthemsida med några få klick, och att slippa ladda in samma information i två olika system. De ville även att hemsidorna skulle ha ett modernt utseende som förmedlar en premiumkänsla, och som även var i linje med deras existerande grafiska profil.

Våra mål

Vi är riktigt glada i det här med effektivitet. Minskad handläggning, automatisera repetetiva uppgifter, och att lägga upp allt detta på ett användarvänligt sätt är något vi alltid strävar efter i våra projekt. Vi ville utöver detta möjliggöra och underlätta hantering av ett stort antal domäner. För detta kom vi fram till att Googles hosting skulle passa perfekt.

FRÅGOR PÅ DET?

Lämna kontaktuppgifter och lite kort om vad du har på hjärtat så hör vi av oss direkt!

Din webbläsare är föråldrad

Gamla webbläsare har dåligt stöd för ny teknik och det ger inte webbsidan en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt uppdatera din webbläsare eller ladda ner någon annan som fungerar bättre. Här är ett axplock av webbläsare som är moderna och fungerar bättre.

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå ×