Kundcase

Folkhälsobyrån

Bygger språkbroar dygnet runt sedan 1998

Förenklad kommunikation

  • Kund: Folkhälsobyrån
  • Projektomfång: Applikation, Hemsida

BRIEF

Folkhälsobyrån är ett modernt företag i en bransch med några år på nacken – tolkning och översättning. Vi hjälpte dem att uppdatera sitt utseende till dagens standard, och utvecklade ett internt bokningssystem för att hantera uppdrag, automatiska förfrågningar, scheman och annat för att underlätta deras dagliga verksamhet.

Klientens mål

Folkhälsobyrån ville fräscha upp sitt yttre, men största fokus låg på det bokningssystem som hela deras verksamhet beror på. Detta skulle kunna hantera en uppsjö av funktioner, men ändå vara överskådligt och lätt att använda.

Vårt mål

Den största utmaningen vi hade var att göra en så funktionsrik plattform lättöverskådlig även för en novis. För detta kände vi att Googles designsystem ’Material Design’ skulle passa bra, på grund av dess bekanta gränssnitt, mobilanpassning och rena formspråk.

FRÅGOR PÅ DET?

Lämna kontaktuppgifter och lite kort om vad du har på hjärtat så hör vi av oss direkt!

Din webbläsare är föråldrad

Gamla webbläsare har dåligt stöd för ny teknik och det ger inte webbsidan en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt uppdatera din webbläsare eller ladda ner någon annan som fungerar bättre. Här är ett axplock av webbläsare som är moderna och fungerar bättre.

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå ×