Kundcase

Smålandsgran

Slipp krånglet, köp julgranen på nätet

Glöm svinkalla-händer-granen

  • Kund: Smålandsgran
  • Projektomfång: E-handel

BRIEF

Smålandsgran är en onlinebutik som säljer kravmärkta, egenodlade julgranar, och alla tillbehör som kan tänkas behövas till dessa. Hemleverans och hela köret. Vi har byggt och underhållit deras gamla sajt, men till 2018 års säsong ville de sikta högre. Dubbelt så högt, för att vara exakt. För att nå detta mål behövdes en uppfräschning av hemsidan, för att optimera konvertering och för att se lite mer 2018 ut.

Från julrött till trä med känsla för tradition och kvalitet

Den dominerande färgen är en djupröd färg som kompletteras av vitt och olika nyanser av brunt och grått. Angränsande färger går i en mjuk, naturlig färgskala med nyanser från åldrat trä, säckväv och åter­vunnen kartong. Färger som förstärker känslan av tradition, kvalitet och omtanke om naturen och lyfter den gröna färgen hos granen.


#c51718


#ffffff


#4a372c

FRÅGOR PÅ DET?

Lämna kontaktuppgifter och lite kort om vad du har på hjärtat så hör vi av oss direkt!

Din webbläsare är föråldrad

Gamla webbläsare har dåligt stöd för ny teknik och det ger inte webbsidan en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt uppdatera din webbläsare eller ladda ner någon annan som fungerar bättre. Här är ett axplock av webbläsare som är moderna och fungerar bättre.

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå ×