Smartshake väljer Grafikfabriken

Vi är stolta att meddela att SmartShake, tillverkare och återförsäljare av en av världens mest kända shaker-flaskor, anförtrott oss att sköta utvecklingen och förvaltningen av deras nya webbshop. Det tackar vi för!

 

Om Smartshake

SmartShake grundades 2009 av Mikael Bergström, med syfte att underlätta livet för gymbesökare och bodybuilders med en shaker-flaska som inte läcker och som kan hålla proteinpulver eller annat som kan tänkas behövas. Sedan dess har både företaget och produktlinjen utvecklats för att möta behoven hos alla som lever en aktiv livsstil.

SmartShake Original fick pris för bästa produkt i kategorin Fitness and Health på ISPO 2015/16 – en av de största eventen för sportartiklar i världen. De finns i dagsläget tillgängliga i mer än 90 länder, och fortsätter att sikta ännu högre.

Din webbläsare är föråldrad

Gamla webbläsare har dåligt stöd för ny teknik och det ger inte webbsidan en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt uppdatera din webbläsare eller ladda ner någon annan som fungerar bättre. Här är ett axplock av webbläsare som är moderna och fungerar bättre.

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå ×