Nya hem får ett nytt hem

Bjurfors, ett av Sveriges största och äldsta privatägda mäklarföretag, har en avdelning för nyproduktion av bostäder. Denna avdelning behövde en plattform som gjorde det möjligt att snabbt och enkelt generera hemsidor till sina nyproduktionsprojekt. Vi fick äran och förtroendet att lösa detta, och det gjorde vi! Läs mer om uppdraget här.

 

Om Bjurfors Nyproduktion

Bjurfors har en avdelning som arbetar dedikerat med just nyproducerade bostäder. Det gör att de har ett team som ständigt är uppdaterade om vad som händer i olika områden och som har koll på vilka områden det visas mest intresse för och var det lönar sig att bygga nya bostäder i dagsläget. Tack vare deras stora marknadskännedom och långa erfarenhet av att sälja nyproduktion vet deras specialteam allt om flyttströmmar, prisnivåer och vad som efterfrågas i de olika områdena.

Din webbläsare är föråldrad

Gamla webbläsare har dåligt stöd för ny teknik och det ger inte webbsidan en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt uppdatera din webbläsare eller ladda ner någon annan som fungerar bättre. Här är ett axplock av webbläsare som är moderna och fungerar bättre.

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå ×